PeuterPlus 't Zunnekuuksken

PeuterPluslocatie 't Zunnekuuksken is gevestigd aan de Haartseweg 12-a op de Haart, in basisschool 't Möllenveld. 

PeuterPluslocatie 't Zunnekuuksken beschikt over een eigen groepsruimte en toiletgroep en maakt daarnaast gebruik van het speellokaal van de basisschool. Zo zijn er meer mogelijkheden tot beweegmomenten voor de peuters. Buiten spelen de kinderen samen met groep 1-2; Ze leren zich staande te houden in een grotere groep en krijgen spelideeën van de oudere kinderen, ook oefenen ze hun sociale vaardigheden. Hoewel deze PeuterPluslocatie gevestigd is in basisschool 't Möllenveld, kan jullie kind hierna iedere gewenste basisschool bezoeken.

De huidige openingstijden zijn:
Maandag- en vrijdagochtend.

Kennismaken:
Wil je een kijkje komen nemen met je kind? Dat kan door een rondleiding te plannen met Louise. Je kunt haar een mail sturen via louise@kinderopvangbambi.nl. Ook kan je kind een dagdeel meedraaien. Je kunt je hiervoor aanmelden via: info@kinderopvangbambi.nl of mail: 0543-473288

Overige opvangmogelijkheden: Gastouder of BSO
Naast dat je kind naar een van de PeuterPluslocaties van Bambi kan, zijn er aanvullend of in combinatie ook andere opvangmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gastouderopvang. Diverse gastouders wonen in de buurt van de basisschool en dus in de buurt van deze PeuterPluslocatie.

Momenteel is het op dinsdagen en donderdagen na school ook mogelijk om je kind, zodra hij/zij 4 is geworden, naar BSO De Daltons te laten gaan in Bredevoort. Op de genoemde dagen gaan er momenteel reeds kinderen van 't Möllenveld naar deze locatie. Een medewerkster van Bambi haalt de kinderen dan op 't Möllenveld op en brengt ze naar Bredevoort. Wil je liever een andere dag/dagen, dan overleggen we graag.

Contact:
Je kunt ons bereiken via zunnekuuksken@kinderopvangbambi.nl of het algemene telefoonnummer van Bambi: 0543-473288.

            

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »