PeuterPlus Aalten - Over ons

Wat is opvang op een PeuterPlus-locatie?
Ben je op zoek naar een voorschoolse voorziening voor je kind, dan kun je je kind inschrijven op een van de PeuterPlus-locaties in de kern van Aalten of in Bredevoort, op de Haart of in Lintelo

Vestigingen op een viertal locaties

PeuterPlus Duimelot Aalten
PeuterPlus Doortje Bredevoort
PeuterPlus 't Zunnekuuksken De Haart
PeuterPlus 't Treintje Lintelo


Uitdagend, leuk & leerzaam
De ruimtes van de PeuterPlus-locaties zijn gezellig en sfeervol ingericht. In de groepsruimte zijn diverse speelhoeken ingericht, passend bij het actuele thema waar mee gewerkt wordt. Deze methode is een onderdeel van het voorschoolse programma (voor- en vroegschoolse educatie, VVE)

Combinatie met onze andere opvangmogelijkheden
In de plaatsen Aalten, Bredevoort, Lintelo, De Heurne en Lichtenvoorde heeft Bambi buitenschoolse opvanglocaties en is opvang bij gastouders mogelijk. PeuterPlus is daardoor makkelijk te combineren met een van deze opvangsoorten bij dezelfde organisatie.

Professionele medewerkers
Al onze medewerkers hebben een afgeronde pedagogische opleiding. Zij volgen verplicht training en scholing. Jaarlijks volgen zij de Kinder-EHBO en BHV, periodiek volgens zij o.a. scholing op het gebied van VVE. Alle medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden continu gescreend.


          

 

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »