PeuterPlus Aalten - Over ons

Wat is opvang op een PeuterPlus-locatie?
Ben je op zoek naar een voorschoolse voorziening voor je kind, dan kun je je kind inschrijven op een van de PeuterPlus-locaties in de kern van Aalten of in Bredevoort, op de Haart of in Lintelo

Vestigingen op een viertal locaties

PeuterPlus Duimelot Aalten
PeuterPlus IKC Triangel Aalten
PeuterPlus Doortje Bredevoort
PeuterPlus 't Zunnekuuksken De Haart
PeuterPlus 't Treintje

Lintelo

 

Per 1 januari 2021 start een nieuwe PeuterPlus locatie op IKC De Triangel in Aalten. Voor informatie neem contat op met Bambi via 0543-473288. 


Uitdagend, leuk & leerzaam
De ruimtes van de PeuterPlus-locaties zijn gezellig en sfeervol ingericht. In de groepsruimte zijn diverse speelhoeken ingericht, passend bij het actuele thema waar mee gewerkt wordt. Deze methode is een onderdeel van het voorschoolse programma (voor- en vroegschoolse educatie, VVE)

Combinatie met onze andere opvangmogelijkheden
In de plaatsen Aalten, Bredevoort, Lintelo, De Heurne en Lichtenvoorde heeft Bambi buitenschoolse opvanglocaties en is opvang bij gastouders mogelijk. PeuterPlus is daardoor makkelijk te combineren met een van deze opvangsoorten bij dezelfde organisatie.

Professionele medewerkers
Al onze medewerkers hebben een afgeronde pedagogische opleiding. Zij volgen verplicht training en scholing. Jaarlijks volgen zij de Kinder-EHBO en BHV, periodiek volgens zij o.a. scholing op het gebied van VVE. Alle medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en worden continu gescreend.


          

 

Laatste Nieuws

Nieuwe PeuterPlus bij basisschool De Triangel Aalten

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar ...

Meer »