PeuterPlus Aalten - Wat kost het?

Betaalbare kinderopvang
Denk je dat kinderopvang duur is? Het bruto uurtarief kan deze indruk wekken. Wist je dat bijna iedereen voor kinderopvangtoeslag in aanmerking komt? Ons advies? Zoek het goed uit want het netto uurtarief kan flink meevallen. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is afhankelijk van het verzamelinkomen.

Wat kost peuteropvang (PeuterPlus) bruto in 2012?

PeuterPlus uurtarief, 52 weken*, inclusief vakantieopvang:                          € 8,30
PeuterPlus uurtarief, 40 weken*, exclusief vakantieopvang:                         € 8,80
Minimale afname 1 dag of 2 dagdelen per week.

*Aanbod afhankelijk per locatie


Voor PeuterPlus kan kinderopvangtoeslag worden aangevraagd.  Hoeveel toeslag je ontvangt en wat de netto kosten voor PeuterPlus worden, hangt af van je eigen (gezins)situatie en van je verzamelinkomen. Het aanvragen van de toeslag kan via de website van Belastingdienst.

Heb je geen recht op kinderopvangtoeslag? Dan draagt de Gemeente bij aan de kosten van de PeuterPlus. Hiervoor dien je een inkomensverklaring af te geven aan ons als organisatie.

Zelf uitrekenen wat kinderopvang kost?
Via de website van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken. Wat kost kinderopvang in jouw persoonlijke situatie? Maak een proefberekening via de website van de Belastingdienst.

Tarievenlijst Bambi

Wil je meer weten over de tarieven voor de kinderopvang, gastouderopvang, buitenschoolse opvang en PeuterPlus? Bekijk onze complete tarievenlijst.
         
Hulp nodig?
Vind je het lastig om de kinderopvangtoeslag dan wel inkomensverklaring in te vullen? We helpen je hiermee graag op weg! Neem contact op.

Rondleiding?
Wil je een keer sfeer proeven, kennismaken met de mensen van Bambi en de ruimtes bekijken? Bel ons en maak een afspraak. We leiden je graag rond.

Tijdens schoolvakanties zijn de PeuterPlus locaties gesloten. PeuterPlus UnieK, aan de Vondelstraat 11-b, is wel geopend gedurende 52 weken per jaar. 

    

Laatste Nieuws

Nieuwe PeuterPlus bij basisschool De Triangel Aalten

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar ...

Meer »