PeuterPlus 't Treintje

PeuterPluslocatie 't Treintje is gevestigd aan de Schooldijk 21 in Lintelo, in basisschool De Klimop. In dezelfde ruimte is tevens  onze BSO De Boomhut gevestigd.

Bij 't Treintje is het heel gezellig ingericht, er hangt een knusse sfeer in de groep. Er zijn goede contacten met de ouders en korte lijnen met het basisonderwijs waardoor de overgang naar de basisschool erg klein is en soepel verloopt. Hoewel deze PeuterPlus-locatie gevestigd is in basisschool De Klimop, kan jullie kind hierna iedere gewenste basisschool bezoeken.

De huidige openingstijden zijn:
Woensdag-en vrijdagochtend.

Overige opvangmogelijkheden: Gastouder of BSO
Naast dat je kind naar een van de PeuterPluslocaties van Bambi kan, zijn er aanvullend of in combinatie ook andere opvangmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gastouderopvang. Diverse gastouders wonen in de buurt van de basisschool en dus in de buurt van deze PeuterPluslocatie.

Tevens is in dezelfde ruimte van deze PeuterPluslocatie een van de vier BSO's gevestigd van Bambi, BSO De Boomhut. Kinderen van De Höve (De Heurne), 't Warmelinck (IJzerlo) en De Klimop (Lintelo) kunnen op de maandag-dinsdag-woensdag-donderdag buiten school terecht voor BSO-opvang.

Kennismakingsdagen BSO De Boomhut:
Is jouw peuter 3 jaar of ouder? Dan mag hij/zij vrijblijvend kennis komen maken met BSO De Boomhut.  

Jouw kind mag rond 15.00 uur gebracht worden en draait dan een deel van de middag mee op de BSO. Rond 17.00 uur mag hij/zij dan weer opgehaald worden. Aanmelden vooraf zouden we i.v.m. de planning erg fijn vinden. Dit mag door een mail te sturen naar info@kinderopvangbambi.nl of het even vooraf door te geven aan de medewerkster op locatie.

Contact:
Ook op andere dan bovengenoemde momenten mag een kijkje worden genomen op de PeuterPluslocatie. Plan je rondleiding of afspraak info@kinderopvangbambi.nl of bel: 0543-473288.

        

Laatste Nieuws

Nieuwe PeuterPlus bij basisschool De Triangel Aalten

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar ...

Meer »