PeuterPlus Duimelot

PeuterPluslocatie Duimelot is gevestigd aan de Willebrordstraat 8 in Aalten, een locatie met zowel binnen als buiten veel mogelijkheden voor activiteiten. Binnen zijn drie lokalen gezellig ingericht met elk een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Daarnaast beschikken we over knutselmateriaal, spelletjes en puzzels. Het vierde lokaal is ingericht als bewegingsruimte/gymzaaltje om lekker te rennen en bewegingsactiviteiten te doen. Buiten aan de achterzijde van het gebouw is een groot speelplein, een fijne en leerzame ontdektuin en een schuur vol tractoren, fietsjes en zandbakspeelgoed. De centrale locatie leent zich prima voor een uitstapje naar de kinderboerderij, de kermis (jaarlijks) of bijvoorbeeld het posten van een brief.

De locatie kent drie stamgroepen en een VVE-groep:

Tommie groep:

Pino groep:


Ieniemieniegroep:

Apetrots VVE groep

De huidige openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdagochtend.

Contact:
Wil je een kijkje komen nemen met je kind? Maak dan een afspraak met Louise Fontaine via louise@kinderopvangbambi.nl

           
 

Laatste Nieuws

Eerste Bambi-dag blijkt succes

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi waren uitgenodigd voor de eerste Bambi-dag op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten. Leren, plezier hebben en ontmoeten stonden centraal op deze feestelijke dag!

Kom jij naar de eerste Bambi-dag op 9 februari?

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi zijn van harte welkom op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten.

Meer »