PeuterPlus Duimelot

PeuterPluslocatie Duimelot is gevestigd aan de Willebrordstraat 8 in Aalten, een locatie met zowel binnen als buiten veel mogelijkheden voor activiteiten. Binnen zijn drie lokalen gezellig ingericht met elk een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Daarnaast beschikken we over knutselmateriaal, spelletjes en puzzels. Het vierde lokaal is ingericht als bewegingsruimte/gymzaaltje om lekker te rennen en bewegingsactiviteiten te doen. Buiten aan de achterzijde van het gebouw is een groot speelplein, een fijne en leerzame ontdektuin en een schuur vol tractoren, fietsjes en zandbakspeelgoed. De centrale locatie leent zich prima voor een uitstapje naar de kinderboerderij, de kermis (jaarlijks) of bijvoorbeeld het posten van een brief.

De locatie kent drie stamgroepen en een VVE-groep:

Tommie groep:

Pino groep:


Ieniemieniegroep:

Apetrots VVE groep

De huidige openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdagochtend.

Contact:
Wil je een kijkje komen nemen met je kind? Maak dan een afspraak met Louise Fontaine via louise@kinderopvangbambi.nl

           
 

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »