PeuterPlus Doortje

PeuterPluslocatie Doortje is gevestigd aan de Izermanstraat 14 in Bredevoort. De pedagogisch medewerksters zijn Lidy Scholtz en Janneke te Brake. In dit gebouw is ook BSO De Daltons gevestigd. Doortje en De Daltons hebben elk een eigen lokaal met een rijke leeromgeving die passend is bij de leeftijdsgroep. Naast een ruime hal en twee toiletgroepen is er in het gebouw een gymlokaal voor sport-, spel- en bewegingsactiviteiten.

Halverwege de ochtend worden de peuters in twee groepen gesplitst; in een groep met de jongste peuters en een groep van peuters van drie jaar en ouder. Deze groepen gaan afzonderlijk met een medewerkster een boekje lezen of een spel doen. Zo kan een boek of spel beter worden afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de peuters en komt elk kind meer afzonderlijk aan bod om bijvoorbeeld iets te vertellen.

Buiten is er een ruime speelplek, waar een klimrek, een grote zandbak en vele fietsjes zorgen voor veel speelplezier.

Doortje sluit prima aan op het het Dalton-onderwijs van 't Bastion. Onderling zijn er goede afspraken over wendagen voor een soepele overgang naar het basisonderwijs.

De huidige openingstijden zijn:
Dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend.

Inloopuurtje PeuterPlus:
Wil je een kijkje komen nemen met je kind? Dat kan iedere vrijdag tussen 9.30 en 10.15 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je de ruimte rustig komen bekijken en een beetje sfeer proeven. Kun je niet op vrijdag? Maak dan een afspraak voor een andere dag, dit kan door te mailen met doortje@kinderopvangbambi.nl. 

Overige opvangmogelijkheden: Gastouder of BSO
Naast dat je kind naar een van de PeuterPluslocaties van Bambi kan, zijn er aanvullend of in combinatie ook andere opvangmogelijkheden mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gastouderopvang. Diverse gastouders wonen in de buurt van de basisschool en dus in de buurt van deze PeuterPluslocatie. Maar ook is op alle werkdagen van de week, van maandag t/m vrijdag, zowel voor-als naschool BSO-opvang mogelijk in hetzelfde gebouw als de PeuterPlus nu zit.

Kennismakingsdagen BSO De Daltons:
Is jouw peuter 3 jaar of ouder? Dan mag hij/zij vrijblijvend kennis komen maken met BSO De Daltons. Deze zit in een lokaal direct naast de ruimte van de PeuterPlus. We hebben eens per maand op vrijdag speciale kennismakingsdagen. Een leuke, laagdrempelige manier om te kijken of BSO-opvang wat is voor je kind.

Jouw kind mag dan om 11.30 uur gebracht worden en draait dan een deel van de middag mee op de BSO. Tussen 14 en 15 uur kan hij/zij weer opgehaald worden. Aanmelden graag even vooraf doen bij de medewerkster dan wel een mail sturen op bredevoort@kinderopvangbambi.nl

In 2018 zijn de kennismakingsdagen op de volgende data:
12 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 11 mei, 15 juni, 7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december.

Contact:
Ook op andere dan bovengenoemde momenten mag een kijkje worden genomen op de PeuterPluslocatie. Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak op doortje@kinderopvangbambi.nl

           

Laatste Nieuws

Eerste Bambi-dag blijkt succes

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi waren uitgenodigd voor de eerste Bambi-dag op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten. Leren, plezier hebben en ontmoeten stonden centraal op deze feestelijke dag!

Kom jij naar de eerste Bambi-dag op 9 februari?

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi zijn van harte welkom op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten.

Meer »