Dagindeling

Kinderen worden rond 8.30 uur gebracht . Je kunt dan nog even met je kind samen een spel of puzzel uitzoeken en daarna afscheid nemen. Tijdens deze vrije inloop kan de pedagogisch medewerker al enkele activiteiten ondernemen, zoals een boek voorlezen of een spelletje doen aan tafel. Dit kan individueel met één kind, of met meerdere tegelijk. Ook kan er in sommige gevallen al aandacht geboden worden aan kinderen die een extra stimulans kunnen gebruiken.

Als iedereen binnen is en nog even de ruimte en tijd heeft gehad om zelfstandig te spelen, gaan we gezamenlijk opruimen en in de kring. Daarna gaan we gericht met het thema van dat moment aan het werk. We gaan knutselen, bewegen of een andere gerichte spelvorm met elkaar doen. Daarna is het tijd voor fruit eten/drinken. Tijdens dit groepsmoment aan tafel is er ruime aandacht voor taal (verhalen lezen, liedjes zingen) en het sociale gebeuen, het op de beurt wachten, niet door elkaar praten etc. Na het fruit eten gaan we weer een activiteit doen. Hierna gaan we gezamenlijk naar buiten toe om te spelen. 

Tussen 11.30 en 11.45 uur worden de kinderen opgehaald door hun ouder(s), verzorger(s) of gastouder.
         
     

Laatste Nieuws

Bambi-dag Lichtenvoorde

De jaarlijkse feestdag voor alle ouders, gastouders en kinderen van Bambi. De volgende Bambi-dag is op 8 februari 2020 in Lichtenvoorde. Met o.a. voor kids: Hologram maken, door ‘Royaal Spelen’, Haren vlechten, Fotolijstjes maken, Vingerverven, dansen. Met o.a. voor volwassenen: vaccinaties en inentingen, seksualiteit bij kinderen, social media en gamen.

Hittegolf

Komende week wordt een hittegolf verwacht. Als kinderopvang hebben wij ook in deze week de zorg voor jullie kinderen. We nemen de volgende maatregelen om het de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken:

Meer »