Nieuw: PeuterPlus de Triangel

De Triangel wordt per 1 januari 2021 een Integraal Kindcentrum en opent BSO en PeuterPlus

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar vroeg- en voorschoolse educatie, peuterbegeleiding/peuterspeelwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang (BSO) samengaan en elkaar versterken in een multifunctioneel gebouw.

Kinderopvang Bambi zal binnen het nieuw te vormen IKC de PeuterPlus en BSO organiseren. Deze opvang is toegankelijk voor kinderen van de Triangel maar ook voor kinderen die naar andere basisscholen (zullen) gaan. 

Start PeuterPlus

Per 1 Januari 2021 start de PeuterPlus bij De Triangel (Dalweg, Aalten). PeuterPlus is de opvolger van de Peuterspeelzaal. Bij de PeuterPlus kunnen peuters zich (extra) voorbereiden op hun basisschooltijd. Via deze voor-en vroegschoolse educatie wennen kinderen aan het samen met andere kinderen de dag doorbrengen. Door de veilige omgeving leren peuters dat ze zich ook op andere plekken thuis voelen. De dagen zijn leuk, leerzaam en uitdagend. Door de plek in het schoolgebouw vindt de PeuterPlus letterlijk en figuurlijk aansluiting met de kleuters van De Triangel. Op deze manier wordt de stap naar de basisschool een stuk kleiner en natuurlijker. De openingstijden van de PeuterPlus zijn van 07:00 tot 18:30 uur. De PeuterPlus kent hierbij een ochtendprogramma (08:30-12:30 uur) en een middagprogramma (13:00-17:00 uur). Men kan kiezen voor het ochtend- en/of middagprogramma en dit aanvullen met verlengde opvang.

Er zijn plannen om in de toekomst ook een kinderopvang te realiseren bij De Triangel. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit gecommuniceerd.

Klik hieronder om je aan te melden voor jouw kindje(s) aan te melden voor PeuterPlus de Triangel.

 

 

Laatste Nieuws

Nieuwe PeuterPlus bij basisschool De Triangel Aalten

Om klaar te zijn voor de toekomst wordt De Triangel per 1 januari 2021 een IKC. Een IKC is een voorziening voor kinderen van 0 tot 13 jaar, waar ...

Meer »