Eerste Bambi-dag blijkt succes

25 feb 2019

Alle relaties van kinderopvang Bambi binnen gemeente Aalten, Winterswijk en Oude-IJsselstreek: gastouders, ouders én kinderen van kinderopvang Bambi waren uitgenodigd voor de eerste Bambi-dag op 9 februari bij IKC UnieK in Aalten. 

Leren, plezier hebben en ontmoeten stonden centraal op deze feestelijke dag!

Bambi waardeert het vertrouwen dat haar relaties hebben in kinderopvang Bambi en doet daarom graag iets terug. De kennis, ervaringen en het plezier die de medewerkers hebben in het werk delen ze graag met de bezoekers van de Bambi-dag

Bij binnenkomst stond de koffie, thee en ranja klaar. Er werd getrakteerd op bekertjes popcorn en Bambi-tompoezen. Nadat iedereen zijn welkomsbatche had opgehaald, werden de bezoekers welkom geheten door Bianca van den Berg, directie lid en eigenaresse van gastouderbureau Bambi. Er werden verschillende workshops gegeven in 2 rondes, zo kon iedereen aan twee workshops van zijn of haar keuze meedoen. 

Gezellige workshops voor (gast)ouders en kind. 

Op deze dag werden er een aantal workshops georganiseerd waar man gratis aan deel kon nemen samen met de (opvang)kinderen. Hierbij kon men kiezen uit de volgende workshops:

  • Dans en muziek Medina Letica, pedagogisch medewerker Bambi
  • Sport en Spel Judith Somsen, sportcoach Bambi
  • Knutselen natuur Ellen van Koersveld, Marleen ten HaaffStudioT
  • Janneke te Brake en Deborah Hijink, pedagogisch medewerkers Bambi

​​Interessante workshops voor (gast)ouders.

Daarnaast waren er een aantal gratis workshops die voor kinderen minder interessant zijn, maar voor ouders en gastouders wel. Voor de kinderen was er tussendoor opvang. De volgende workshops werden gegeven:

  • Baby’s onder de loep - Mandy Smolders, pedagogisch medewerker Bambi
  • Taal en interactievaardigheden - Hanneke Tempels en Heidi Winkelhorst, consulenten gastouderbureau Bambi
  • Kind en Media - Leonne Tempels, Achterhoekse Poort
  • Hoog sensitiviteit bij kinderen - Wilma Boeijenk, gastouder gastouderbureau Bambi

De workshops werden goed ontvangen bij ouders en kinderen. Aan het eind van de dag kreeg iedereen een certificaat van deelname en voor de kinderen was er er een diploma. 

De reacties op de Bambi-dag waren positief van zowel de deelnemers als de organisatie. "We gaan deze leuke dag zeker herhalen!" aldus Bianca.